FOSP Engineering | Landgoed Walrick Wijchen | Visualisatie Als Communicatiemiddel | FOSP Architecten

Landgoed Walrick Wijchen

Landgoed Walrick Wijchen

Opdracht voor particulier en Nieuwenhuizen Daandels Bouw om een landgoed te visualiseren. In deze visualisatie is rekening gehouden met de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. In de visualisaties zijn maatoplossingen toegepast in samenwerking met interieurarchitect Anne Marie Cleven (AMC Design). Door de visualisaties heeft de opdrachtgever een beter beeld gekregen van het uiteindelijke ontwerp van zijn landgoed. En hebben de aannemer en interieurarchitect bepaalde beslissingen genomen, die zij anders niet hadden bedacht of uitgevoerd. De visualisaties zijn ideaal als communicatiemiddel tussen opdrachtgever en verscheidene disciplines. Zoals tussen architect, aannemer en ga zo maar door.

“Visualisatie als communicatiemiddel”

Wat zijn uw woonwensen, en wat vind u belangrijk? Een ontwerp geeft jou een beeld hoe je toekomstige indeling van jouw woning eruit komt te zien. Vanuit een visie wordt de stap naar concept en definitief ontwerp uitgezet. Hierbij komt onder andere bouwkundig tekenwerk bij kijken. En het uitzoeken of en welke vergunning je nodig hebt bij de bouw of aanpassing van je woning.
FOSP Engineering ondersteunt u bij het gehele proces, en bespreekt met u alle punten die uitgewerkt en uitgezocht worden, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

 

Lees hier meer over het project: Landgoed Walrick