FOSP Architecten | Uitbouw of aanbouw woning ontwerp te Assen ? FOSP Architecten

Ontwerp Uitbouw Woning Assen

Ontwerp Uitbouw Woning Assen

Opdracht voor particulieren om een uitbouw te creëren aan hun huis. In dit ontwerp is rekening gehouden met de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. Er worden in het ontwerp altijd meerdere opties meegenomen, waardoor meerdere keuzes ontstaan, waar altijd een ontwerp tussen zit die jou bevalt!

De ruimte van bestaande woonhuizen voldoen niet meer altijd aan de huidige voorwaarden voor prettig en duurzaam wonen. Architect Koen van Uden denkt hier samen met u over na. Wat zijn uw woonwensen, en wat vind u belangrijk? Een ontwerp geeft jou een beeld hoe je toekomstige indeling van jouw woning eruit komt te zien. Vanuit een visie wordt de stap naar concept en definitief ontwerp uitgezet. Hierbij komt onder andere ook technisch tekenwerk bij kijken. En het uitzoeken of en welke vergunning je nodig hebt bij de verbouwing of aanpassing van je woning.

 

FOSP Architecten ondersteunt u bij het gehele proces, en bespreekt met u alle punten die uitgewerkt en uitgezocht worden, zodat u niet voor verassingen komt te staan.