FOSP Engineering | Schuur naar gastenverblijf te Eerbeek | Ontwerp bestaande schuur naar gastenverblijf

Gastenverblijf Eerbeek

Ontwerp Gastenverblijf Eerbeek

Ontwerp en visualisatie gastenverblijf in bestaande schuur
Opdrachtgever: Familie van den Brink
Opdracht: Ontwerp en visualisatie gastenverblijf in bestaande schuur

Opdracht voor particulieren om een ontwerp te maken voor de transformatie van een schuur naar een gastenverblijf. In dit ontwerp is rekening gehouden met de wensen en behoeften van de (toekomstige) mensen die hier gaan overnachten. Er worden in het ontwerp altijd meerdere opties meegenomen, waardoor meerdere keuzes ontstaan, waar altijd een ontwerp tussen zit die jou bevalt!

De indeling van bestaande woonhuizen voldoen niet meer altijd aan de huidige voorwaarden voor prettig en duurzaam wonen. Architect Koen van Uden denkt hier samen met u over na. Wat zijn uw woonwensen, en wat vind u belangrijk? Een visie ontwerp geeft jou een beeld hoe je toekomstige indeling van jouw woning eruit komt te zien. Vanuit een visie ontwerp wordt de stap naar concept en definitief ontwerp uitgezet. Hierbij komt onder andere ook technisch tekenwerk bij kijken. En het uitzoeken of en welke vergunning je nodig hebt bij de verbouwing of aanpassing van je woning.

 

FOSP Architecten ondersteund u bij het gehele proces, en bespreekt met u alle punten die uitgewerkt en uitgezocht worden, zodat u niet voor verassingen komt te staan.